De ce Zeopur?

Este noua stea de pe scena produselor de detoxifiere si slabit din Romania care aduce ca noutate o combinatie unica de ingrediente: ZEOLIT si extract 10:1 de CEAI VERDE decofeinizat:

Zeolitul - este o roca vulcanica tot mai cunoscuta in Romania, dar folosita de zeci de ani in cele doua Americi, pentru poprietatile sale de detoxifiere, fiind supranumit "buretele Naturii", care absoarbe din organism, metale grele, radicali liberi si toata gama de toxine ce ajung prin hrana si respiratie in corp.

Extractul de Ceai Verde decofeinizat in concentratie de 10:1 vine sa completeze activitatea de detoxifiere, sa mineralizeze inapoi organismul si sa completeze excretia. Un lucru important de specificat este ca ceaiul verde din Zeopur nu contine cofeina, astfel nu agita si nu supralimenteaza organismul. Mai mult, reduce glicemia, normalizeaza tensiunea arteriala, blocheaza alergiile si intareste organismul. Cu extractul de Ceai Verde din Zeopur, vei stimula metabolismul organismului, ceea ce inseamna ca vei arde mai multe calorii.

14 motive ca sa ai Zeopur

 1. Este 100% natural.
 2. Are o compozitie unica in Romania.
 3. Este un detoxifiant puternic, un ajutor excelent la arderea grasimilor si scaderea glicemiei, dar si un excelent antiviral, antioxidant si imunomodulator.
 4. Este usor de folosit, iar efectele sunt imediate - prin starea de bine pe care o confera - si profunde, prin curatarea si intarirea organismului.
 5. Are un pret decent, mult sub alte produse de detoxifiere din piata.
 6. Amelioreaza imediat constipatia, pentru a ajuta la imbunatatirea problemelor de tranzit intestinal lent.
 7. Curata ficatul, vezica biliara si rinichii, elibereaza colonul de toxine - unul dintre cele mai expuse organe din organism - depozitarul "gunoiului" pe care il atragem in noi prin mancare, lichide si respiratie.
 8. Este un ajutor de nadejde in PREVENIREA cancerului, prin calitatea Zeolitului de a ajuta la eliminarea din organism a substantelor cu potential cancerigen.
 1. Elimina metalele grele din organism - plumbul, manganul, mercurul, cadmiul, platina etc. - care ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor.
 2. Reduce riscul de atac cerebral, lupta impotriva cariilor si a gingivitei, stimuleaza imunitatea.
 3. Este o arma eficienta pentru slabire, caci ceaiul verde mareste viteza de ardere a caloriilor din corp.
 4. Are rezultate foarte bune impotriva ulcerului gastric, ajuta la normalizarea secretiilor digestive, are un efect benefic asupra tesuturilor epiteliale care protejeaza stomacul.
 5. Este un bun adjuvant in durerile de guta, curatind organismul de uree si ajutand la eliminerea ei prin scaun.
 6. Elimina pesticidele intrate in organism prin intermediul alimentelor, substante chimice care scad imunitatea si cresc riscul de producere a tumorilor.

COMANDA ACUM!